Varovanje osebnih podatkov

Varovanju osebnih podatkov naših kupcev posvečamo veliko skrb, zato smo poskrbeli, da naša spletna stran ustreza tehničnim zahtevam za doseganje najvišje stopnje varnosti.

Pločevine.si - podjetje BENKO-TEHNA Puconci d.o.o. je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezano k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Uporaba vaših podatkov:

  • Vaši podatki bodo znani le nam.
  • Vaše geslo je shranjeno na našem strežniku v zakodirani obliki. Tako mi nimamo vpogleda v vaše geslo in Vam ga v primeru, da ga pozabite, ne moremo sporočiti. Lahko nas kontaktirate in Vam bomo geslo ponovno nastavili. V primeru zelo malo verjetnega vdora je tako vaše geslo popolnoma skrito
  • V primeru povpraševanja oz. nakupa rabimo vaše ime, priimek, naslov in elektronski naslov, da Vam lahko pripravimo in dostavimo predračun oz. pošiljko v željeni obliki. Po potrebi lahko pošljemo predračun tudi na fax.
  • Če uporabnik privoli v prejemanje občasnih elektronskih novic, se na elektronski naslov, ki ga je uporabnik vnesel v naš sistem, pošiljajo novice - od novic se lahko uporabnik kadarkoli prostovoljno odjavi.

Vaših podatkov ne bomo v nobenem primeru posredovali drugim nepooblaščenim osebam!

V Pločevine.si se lahko kot registrirani uporabnik prijavite osebno ali kot predstavnik podjetja ali organizacije. Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila in ostalo potrebno komunikacijo.